Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Rianne Noordzij-Hijweege. Vanuit mijn levenservaring en universitaire opleiding als godsdienstpsycholoog/ geestelijk verzorger en dominee werk ik als psychosociaal therapeut. Dit doe ik vanuit mijn praktijk aan huis.

Ben je op zoek naar iemand die jou met tijd en aandacht psychologische hulp kan geven? Ik kan je op een professionele manier begeleiden zodat je zelfstandig en met zelfvertrouwen kan leven.

Daarnaast is contextuele therapie (dat is specifieke hulp in familierelaties) onderdeel van mijn werkzaamheden. Ook begeleid ik mensen die na een traumatische ervaring, een ziekte of een burn-out weer aan de maatschappij deel willen nemen. Beter nog is het een burn-out te voorkomen en te leren omgaan met de (werk)druk.

Ook heb ik aandacht voor mensen die gaan sterven, voor mensen die op zoek zijn naar een voorganger die een herdenkingsdienst kan leiden en ook voor mensen die moeten leren leven met een lege plek in hun bestaan.

Ik streef in mijn gesprekken naar openheid en openhartigheid, waarin uw persoonlijke overtuiging en vragen centraal staan. Ik werk vanuit een christelijke inspiratie, maar respecteer de levensvisie en overtuigingen van anderen.
Graag ga ik met u samen op zoek naar datgene waarmee u geholpen bent.

U krijgt voor een deel vergoeding als u aanvullend verzekerd bent bij een groot aantal verzekeraars.