image3

Doe mee met de workshop coaching!

Meditatief schilderen

Je hoeft niet als Rembrandt te kunnen schilderen voor deze workshop. Na een geleide meditatie laat je je door kleur en vorm ‘leiden’. Op deze manier leer je je bewust worden van je innerlijke ‘zelf’ zodat je meer zelfvertrouwen krijgt. Wij gunnen elkaar een inkijkje in je innerlijke wereld. Met enthousiasme, passie en creativiteit in een kleine groep van vier personen werken wij aan de keukentafel.

Waar: Groen van Prinstererkade 22, Maassluis

Inclusief koffie, thee, lekkers, schildermaterialen €25,- p.p. (max. 4 personen)
Bij aanmelding voor 3 avonden: €60,-

Geef je op via de mail: pastorale@riannenoordzij.nl of bel 06 414 80 250

Verdriet delen aan de keukentafel

Nog steeds praat ik met jou,
in de stilte van het gemis.
Je ging voorbij,
mijn verdriet zo rauw.

Mensen, jong en oud hebben te maken met verdriet en teleurstelling. Maar wanneer het meer dan een jaar geleden is dat je iemand aan de dood of aan het leven bent verloren is het voor de buitenstaander ‘wel voorbij’. Maar dan juist kan de realiteit van het gemis groot zijn. Het kan goed zijn om verdriet te delen. Rouw verwerk je niet, maar je kan er wel mee leren omgaan. Rouw is rauw, heeft scherpe kanten. Gedeeld verdriet kan deze randjes wat doen slijpen.

Zou jij ook met anderen je ervaringen willen delen? Je bent van harte welkom deze workshop mee te maken.

“Verdriet delen aan de keukentafel” is een workshop van drie bijeenkomsten bij mij thuis aan de keukentafel. In een sfeer van rust, veiligheid en ruimte wil ik met je meegaan. Op zoek naar bronnen van vitaliteit en bronnen van zegen voor jezelf en voor anderen.

Ik hoop dat je de weg naar mijn keukentafel weet te vinden.

Waar: Groen van Prinstererkade 22, Maassluis

Nu vanaf €15,- p.p. per workshop, maximaal 6 personen, inclusief koffie/thee, lekkers.

Kom je drie keer dan betaal je 40,-

Geef je op via de mail: pastorale@riannenoordzij.nl of bel 06 414 80 250

Wil je liever persoonlijke begeleiding? Dat kan ook. De meeste verzekeringen vergoeden een deel van de kosten voor psychosociale therapie. 

Voor bedrijven die voor hun werknemers of scholen die geïnteresseerd zijn in “verdriet delen” mail naar: pastorale@riannenoordzij.nl of bel 06 414 80250

Wandelen met ‘reisgenoten’

Door wat je hebt meegemaakt kan je je voelen als geknakt riet, maar je innerlijke ‘ik’ breekt niet. Samen wandelen met ‘reisgenoten’ langs de vliet in een mooi gebied. Op zoek naar wie jou inspireert waardoor jij de veerkracht weer krijgt om rechtop door het leven te ‘gaan’.
Ik start met een inspirerende ‘reisgenoot’, een stilte meditatie waarna wij wandelend aan de slag gaan met vragen die je bezig houden. Wandelen stimuleert lichaam en geest en zorgt dat je denken in balans komt met je voelen.

Wanneer: van 10-11 uur
vrijdag 30 augustus, 13 september, 27 september, 4 oktober, 18 oktober

Waar: de eerste keer langs de Trekkade, Noordvliet tot aan de Kwakel.
Voor een tientje per keer.  Kom je alle keren: €40,-

Geef je op via de mail: pastorale@riannenoordzij.nl of bel 06 414 80 250

Wil je liever persoonlijke begeleiding tijdens de wandeling? Dat kan ook. De meeste verzekeringen vergoeden een deel van de kosten voor psychosociale therapie.

Voor bedrijven die voor hun werknemers of scholen die geïnteresseerd zijn in “inspirerend wandelen”
mail naar: pastorale@riannenoordzij.nl of bel 06 414 80250