Psychosociale therapie Rianne Noordzij

Buikpijn? Naar de dokter! Maar wat als je last hebt van gepieker of een burn-out?
Kent u iemand met psychische klachten? Help diegene dan door naar hulp te verwijzen waar de drempel laag is om binnen te komen. 

Mag ik mij even voorstellen?
Wat mij ten diepste drijft is mijn geloof dat een lieve positieve kracht zich verbergt in alle mensen, waardoor ieder mens in heelheid en zelfwaardering kan leven. Dit uit zich in respectvolle aandacht voor mensen, een verlangen naar ont-moeten, een goede energiebalans en herstel binnen in je ziel en in relatie met je omgeving. 

Wat ik te bieden heb.
Een belangrijk deel van mijn praktijk is mijn andere grote liefde: het bieden van persoonlijk gerichte therapie zodat je zelfstandig weer verder kan. Daarbij staat de ontwikkeling van eigenwaarde centraal, met aandacht voor jouw verhaal en levensbeschouwing. Bovendien kan je bij mij terecht in de wachttijd op psychiatrische zorg. Voor mijn cliënten ben ik altijd bereikbaar. 

Vanuit mijn levenservaring en universitaire opleiding als godsdienstpsycholoog/ geestelijk verzorger en predikant werk ik als psychosociaal therapeut. Dit doe ik vanuit mijn praktijk aan huis. Vanuit mijn ervaring in het onderwijs werk ik ook met jonge mensen.

Daarnaast is contextuele hulpverlening (specifieke hulp in familierelaties) onderdeel van mijn werkzaamheden. Ook begeleid ik mensen die na een traumatische ervaring, een ziekte of een burn-out weer aan de maatschappij deel willen nemen. Beter nog is het een burn-out te voorkomen en een goed evenwicht te vinden tussen inspanning en ontspanning. Ook daarvoor kunnen mensen bij mij terecht. 

Ook heb ik aandacht voor mensen die gaan sterven, voor mensen die zoeken naar woorden tijdens een begrafenis of crematie van een geliefde en ook voor mensen die moeten leren leven met een lege plek in hun bestaan. 

Naast het nemen van afscheid nemen hoort ook het huwelijk bij het leven. Daarom organiseer ik met bruidsparen een waardevolle bevestiging van hun liefde met een zegenrijke viering.
In onze gesprekken streef ik naar openheid, waarin uw persoonlijke overtuiging en vragen centraal staan. Daarbij werk ik vanuit een christelijke inspiratie, maar respecteer de levensvisie en overtuigingen van anderen. 

Graag ga ik met u samen op zoek naar datgene waarmee u geholpen bent zodat u met zelfvertrouwen kan leven.

U krijgt voor een deel vergoeding als u aanvullend verzekerd bent bij een groot aantal verzekeraars.